Charlotte Hollænder

Advokat

E-mail: ch@karstenhjorth.dk

Telefon (direkte) + 45 2931 2633

Jeg er uddannet jurist, og jeg gennemgik uddannelsen ved Aarhus Universitet, hvorfra jeg også dimitterede i 2013.

Sideløbende med mit studie arbejdede jeg blandt andet som stud. jur. hos et lokalt advokatfirma. Siden min afsluttende eksamen, har jeg beskæftiget mig med en bred vifte af opgaver. Jeg har blandt andet været hotelchef, husjurist hos et større lokalt firma, ansat som juridisk konsulent ved Holstebro Kommune, samt ansat som AC-fuldmægtig hos Kystdirektoratet.

Jeg har således gennem flere år beskæftiget mig med mange og varierende typer af opgaver. Jeg har beskæftiget mig med alt fra ansættelseskontrakter, til magtanvendelser, værgemål, AB92/AB18 og strandbeskyttelse. Jeg har med andre ord en bred erfaring, hvor kerneopgaven dog altid har været at finde en fornuftig og brugbar løsning.

Efter at have set mig lidt omkring på arbejdsmarkedet har jeg valgt at vende tilbage til det private erhvervsliv som advokatfuldmægtig, og efter endt uddannelse kan jeg siden 2019 kalde mig advokat.

I mit arbejde lægger jeg vægt på at yde en god service, så klienterne føler sig godt tilpas, og i øvrigt har fået en god og brugbar rådgivning. Det er således vigtigt for mig at opføre mig respektfuldt og lytte til klientens ønsker, men naturligvis også at rådgive om, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre.

Jeg er stolt over at udøve dette respektable erhverv, og jeg er endnu mere stolt over, at det foregår med base i Struer, hvor jeg er født, opvokset og bosiddende.

Charlotte Hollænder, advokat

Foto - gang

Foto: Lasse Quintus